Palvelut

 

Olen Valviran virallistama erityistason psykoterapeutti ja voin tarjota Kelan kuntoutuspsykoterapiaa 16-67 -vuotiaille. Lisäksi tarjoan psykoterapiaa yksilöille, pareille ja perheille. Työskentelyssäni vaikuttavinta on vahva ja inhimillinen läsnäolo, sitoutuminen, henkisyys, kehollisuus sekä ratkaisukeskeisyys.

Terapia on tavoitteellista sisäistä työtä, jossa vaaditaan sekä asiakkaan että terapeutin sitoutumista. Psykoterapian tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen, omien unelmien kirkastaminen ja mahdollisimman tasapainoisen, omannäköisen ja onnellisen elämän luominen. Psykoterapiassa kanssani keskustellaan, tehdään kehollisia harjoituksia, koetaan tunteita ja vapaudutaan elämänvirtaa kahlitsevista lukoista tai jännityksistä. Työskentely tapahtuu aina asiakkaan ehdoilla.

Otan asiakkaita vastaan kotonamme Nummelassa sekä Helsingissä Mielipalvelut Oy:ssä. Voit tiedustella vapaita aikoja sähköpostitse johanna@elamanilo tai puhelimitse 040 9322414. Mielipalveluihin voit varata ajan myös nettisivuilta www.mielipalvelut.fi.

HUOM! Tällä hetkellä Kela-asiakkuudet ovat täynnä enkä voi ottaa uusia asiakkaita pitkiin terapioihin. Lyhytterapioihin (1-10 käyntikertaa) mahtuu vielä.

Luento- ja koulutustilaisuuksia voit tiedustella joko puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Hinnat:

Yksilöterapia

100e / 60min. (yksittäinen tapaaminen)

Lyhytterapia 5 x 60min. = 425e tai 10 x 60min. = 850e (á 85e/tapaaminen)

Tutustumiskäynti 50e / 60min.   

 

Pari- tai perheterapia

130e / 90min. (yksittäinen tapaaminen)

Lyhytterapia 5 x 90min. = 550e tai 10 x 90min. = 1100e (á 110e/tapaaminen)

Tutustumiskäynti 100e / 90min.

 

Kelan kuntoutuspsykoterapia

80e / 45min. 

100e / 60min.

Tutustumiskäynti 50e / 60min.

Kelan korvaus psykoterapiasta on 57,60e/kerta, joten 45 minuutin käyntikerrasta asiakkaan omavastuuosuus on 22,40e ja 60 minuutin käyntikerrasta 42,40e.

 

HUOM! Saman vuorokauden aikana perutuista tapaamisista laskutetaan puolet käyntihinnasta ja peruuttamattomista tapaamisista täysi hinta.

 

Psykologin konsultaatio

80e / 45min. 

Yrityksille ja työyhteisöille tehtävistä konsultaatioista hinnat sovitaan erikseen.

 

Koulutukset, kurssit ja luennot

Esim. Inhimillinen johtajuus, Oman elämän tasapaino, Vapaaksi kahlitsevasta kiltteydestä, Stressinhallinta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, Kivun psykologia, Mindfulness, Hyvinvoiva herkkä.

Koulutusten ja luentojen hinnat sovitaan erikseen.

Psykologipalvelu Elämänilo järjestää myös erilaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä kursseja yksin sekä yhteistyössä SunJoogan kanssa. Kurssitarjonta on nähtävillä Ajankohtaista-osiossa sekä Facebookissa nimellä Kukoistava Sinä.

 

Coaching (työyhteisöjen valmennus, työnohjaus, urheilijoiden henkinen valmennus)

Esim. Psykologinen johtaminen, Ratkaisukeskeinen työyhteisöjen kehittäminen, Luottamuksen ilmapiirin rakentaminen, Muutoksessa selviytyminen, Kilpailutilanteen psykologia.

Coachingin hinnat sovitaan tapauskohtaisesti.